De voordelen van een sladressing van Hennepolie

0

De voordelen van een sladressing van Hennepolie

Omega 3, Omega 6, verschillende termen waar je vast wel eens van gehoord hebt. Vetten die het lichaam nodig heeft en veelal haalt uit eieren en vlees. Tevens bevat Hennepolie verschillende mineralen die zeker een aanvulling zijn op je dagelijkse hoeveelheid. Zo bevat de olie bijvoorbeeld calcium, magnesium en ijzer.

Ik hoor je denken, als dat allemaal in mijn dagelijkse voeding zit, waarom zou ik dan toch in godsnaam weer zo een flesje olie gaan kopen? Nou, omdat juist die zo belangrijke omega 3 en omega 6, niet hittebestendig zijn. Dat betekent dat wanneer jij jouw kippetje gaat braden of je eitje gaat bakken, de gezonde bestandsdelen verdwijnen én dat willen we nou juist niet.

Hennepolie bij je ontbijt of lunch

Vele verhalen zijn er te lezen over het belang van vitamines en mineralen. Omega 3 en Omega 6 doen wonderen voor je huid en houden je botten stevig en gezond. Hennepolie heeft als grote voordeel al deze bestandsdelen te bevatten. Maar wanneer eet je het nu?

Meng het eens aan met een smaak naar keuze en je hebt een heerlijke salade dressing. Een andere optie is om twee eetlepels door een groot glas water te mengen. Wat je in ieder geval niet moet doen is hennepolie gebruiken om te bakken en braden. Dan verliest het namelijk weer al zijn goede bestandsdelen. En dat is nou juist wat je niet wilt.

Maar waarom nou hennepolie en niet de visolietabletten die ik al slikte?

De visolietabletten die je slikt kunnen zeker waardevol zijn voor je lichaam, dat gaan we niet ontkennen. Maar je lichaam heeft er simpelweg het meeste baat bij als omega 3 en omega 6 worden aangeboden in zijn natuurlijke verhoudingen en zo zitten ze dus in de hennepolie.

Ons lichaam bevat namelijk ontelbaar veel cellen, deze cellen hebben belang bij goede voeding en een goed zuurstof gehalte. Dit wordt onder andere geregeld door omega 3 en omega 6. Cellen die een onjuiste zuurstof verhouding bevatten, proberen zichzelf in leven te houden met behulp van koolhydraten.

Dit kan echter weer een oorzaak zijn van ernstige ziektes waaraan we niet eens willen denken. De juiste verhouding omega 3 en omega 6 zijn dus van uiterst belang voor een gezond behoud van je lichaam. Meer weten of hennepolie kopen?

Share.

About Author

Leave A Reply