Brengt jouw inlevingsvermogen je verder dan je wilt? Misschien ben je wel hoog sensitief

0

Brengt jouw inlevingsvermogen je verder dan je wilt? Misschien ben je wel hoog sensitief.

Destijds ben je aangenomen voor die uitdagende functie, omdat je zo een goed inlevingsvermogen had. Je kon je echt verplaatsen in de ander en een luisterend oor bieden. Je zag het toen als een kwaliteit maar nu..

Huilen met bekende Nederlanders

Nu zit je iedere avond op de bank te peinzen over de problemen van anderen. Je mist de helft van Expeditie Robinson, omdat je je gewoon niet kan concentreren. En als die ene gemotiveerde vrouw de proef dan niet haalt, is zij niet de enige die een traantje wegpinkt.

Ook heb je ’s morgens vaak moeite met opstaan en ga je ’s avonds na het eten het liefst meteen je bed in. Je baalt van je zelf, hoe heeft zo een mooie kwaliteit voor een ander, zo een valkuil voor jezelf kunnen worden. En wat ga je eraan doen?

Voorkom dat je kwaliteit een valkuil wordt

Zeer waarschijnlijk ben jij hoog sensitief. Hoog sensitieve mensen herkennen zich in (delen van) de bovenstaande situatie. Hebben last van stemmingswisselingen en kunnen gemakkelijk fouten vermijden doordat ze veranderingen en verbeterpunten snel signaleren. Dit kost echter veel energie.

Je wilt wel de voordelen van je aangeboren kwaliteit behouden, maar je wilt het liefst de nadelen zo snel mogelijk achter je laten. Margo Vermolen helpt je hier graag bij, door samen met jou je eigen handleiding te gaan schrijven. Hoe jij omgaat met je hoog sensitiviteit bepaal je zelf, maar zorg dat het een kwaliteit blijft en dat het niet je valkuil wordt.

Ervaringen van anderen

Vele anderen zijn al bij Margo Vermolen langs geweest, in een periode van twee tot drie maand herken je jezelf bijna niet meer terug. In plaats van al die verschillende emoties waardoor je overspoeld wordt, kun je ze nu combineren om een voor jezelf overzichtelijke visie te vormen.

Wil jij samen met Margo Vermolen werken aan je eigen handleiding? Klik dan op onderstaande link om je aan te melden of om toch nog wat meer informatie te lezen. Het eerste verkennende gesprek is geheel vrijblijvend.

Share.

About Author

Leave A Reply